fbpx
Lokale til videokonferencer

8 tips til at holde din computer sikker derhjemme

At holde din computer sikker hjælper dig med at undgå malware og hacking forsøg, der er designet til at stjæle dine personlige oplysninger. Her er nogle måder, du kan reducere din online risiko, når du bruger din computer derhjemme.

Tips til at beskyttelse af din computer

 • Brug en firewall.
  Windows har allerede en firewall indbygget og automatisk tændt. 
 • Hold din software opdateret.
  Sørg for at aktivere Windows Update for at holde Windows, Microsoft Office og andre Microsoft-applikationer opdateret. Aktiver også automatisk opdatering til ikke-Microsoft-software, især browsere, Adobe Acrobat Reader og andre apps du regelmæssigt bruger. 
 • Brug antivirus software og hold det opdateret.
  Hvis du kører Windows, har du allerede Windows Security eller Windows Defender Security Center installeret på din enhed. 
 • Åbn ikke mistænkelige vedhæftede filer eller klik på usædvanlige links i meddelelser.
  De kan vises i e-mails, tweets, indlæg, onlineannoncer, beskeder eller vedhæftede filer og nogle gange forklæde sig som kendte og betroede kilder. 
 • Surf sikkert på nettet.
  Undgå at besøge websteder, der tilbyder potentielt ulovligt indhold. Mange af disse websteder installerer malware eller tilbyder downloads, der indeholder malware. Brug en moderne browser som Microsoft Edge, som kan hjælpe med at blokere ondsindede websteder og forhindre, at ondsindet kode kører på din computer. 
 • Hold dig væk fra piratkopiret materiale.
  Undgå at streame eller downloade film, musik, bøger eller programmer, der ikke stammer fra pålidelige kilder. De kan indeholde malware. 
 • Brug ikke USB‘er eller andre eksterne enheder, medmindre du ejer dem.
  For at undgå infektion med malware og virus skal du sikre dig, at alle eksterne enheder enten tilhører dig eller kommer fra en pålidelig kilde.

Beskyt dine personlige oplysninger online

Dit privatliv på internettet afhænger af din evne til at kontrollere både mængden af personlige oplysninger du giver, og hvem der har adgang til disse oplysninger. Find ud af hvordan du beskytter dit privatliv på internettet.

Beskyt dig selv mod svindel

Når du læser e-mails, bruger sociale medier eller surfer på nettet, bør du være på vagt over for svindlere, der forsøger at stjæle dine personlige oplysninger (også kendt som identitetstyveri), dine penge eller begge dele. Mange af disse svindelnumre er kendt som ”phishing” fordi de fisker efter dine oplysninger. Find ud af hvordan du beskytter dig selv mod phishing, og undgå svindel med teknisk support.

 

Forebyg og fjern malware

Et vigtigt skridt mod større sikkerhed på arbejdspladsen er at beskytte din computer mod malware.

 

Windows sikkerhed

Windows Security (eller Windows Defender Security Center in Windows 8 eller tidlige versioner af Windows 10) er indbygget I Windows og giver malware-detektion, forebyggelse og fjernelse i realtid med cloud-leveret beskyttelse. Det er beregnet til kunder i hjemmet, små virksomheder og større virksomheder. For mere information, se Hjælp med at beskytte min computer med Windows Security.

 

Andre måder at fjerne malware på

For at hjælpe alle Windows kunder, inklusiv dem der ikke kører Windows Security, levere Microsoft Defender Offline.

 

Microsoft Defender Offline

Microsoft Defender Offline kører uden for Windows for at fjerne rootkits og andre trusler, der gemmer sig for Windows operative system. Dette værktøj bruger et lille separat driftsmiljø, hvor undvigende trusler ikke er i stand til at skjule sig fra antimalware scannere.

Med Windows 10 og 11 er Microsoft Defender Offline indbygget I det operative system og kan køre fra en Windows Security. Den leveres som et separat download til tidligere versioner af Windows.

Lær mere om Microsoft Defender Offline

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This