fbpx
En lås der giver cloud protection

Threat Protection
Advanced Specialization

JDM har opnået Threat Protection Advanced Specialization anerkendelse fra Microsoft

JDM har opnået Threat Protection Advanced Specialization anerkendelse fra Microsoft

Hvilket validerer vores tekniske kompetencer i samarbejde med kunder for implementering af cloud-security fx Microsoft 365, Azure Defender, Microsoft Cloud App Security og Azure Sentinel-løsninger.

En validering af vores tekniske kompetencer

Et billede der symbolisere at JDM tager hånd om vores kunder, så de ikke behøver at bekymre sig om at sikkerheden ikke fejler.

Cybersikkerhed er en integreret del af enhver organisations it-infrastruktur og med den stigende anvendelse af fjernarbejde fx fra hjemmekontor er behovet robuste og tidssvarende sikkerhedsløsninger vigtigere end nogensinde. Løsninger der beskytter den enkelte bruger og organisationen som helhed.

Microsoft giver JDM et middel til at fremvise dokumenteret, verificerbar ekspertise i implementering af Microsoft Threat Protection.

Microsoft tildeler avancerede specialiseringer til partnere, der har en dyb viden inden for et bestemt område, så kunderne let kan identificere de virksomheder, der er bedst positioneret til at imødekomme deres behov. Threat Protection Advanced Specialization anerkender JDM’s guldsikkerhedskompetencer såvel som vores succes med at opfylde et strengt sæt krav.

Jeg er meget glad for, at vi er blevet tildelt denne avancerede specialisering, hvilket viser vores ekstremt dygtige teams erfaring og viden. Jeg håber, at anerkendelsen vil øge vores eksisterende og nye kunders tillid til vores evner og give dem ro i sindet for at de er i sikre hænder, når det kommer til deres sikkerhedsstrategi.

Michael Kjærgaard Jensen

Produkt- og strategidirektør, JDM A/S

Introduktion til Microsoft Threat Protection advanced specialization

En avanceret specialisering er en kundeorienteret certificering, der viser vores evne til at levere high-fidelity-tjenester inden for et bestemt område. Den nyligt lancerede Threat Protection avanceret specialisering validerer vores tekniske kompetencer i samarbejde med kunder for at implementere Microsoft Threat Protection, Microsoft 365, Azure Defender, Microsoft Cloud App Security og Azure Sentinel-løsninger.

For at opnå anerkendelsen fra Microsoft kræves foruden Gold Security-kompetencer også opfyldelse af krav, der inkluderer opfyldelse af præstationskriterier, bestået eksamen og certificering og validerede kundereferencer.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Adskillige tusinde gamle it-enheder står lige nu og samler støv i skabe og kældre rundt omkring på de danske virksomheder. Det ønsker vi at lave om på. Vi har netop lanceret konceptet ”Grønne Hjerter”, hvor vi tilbyder at hjælpe virksomheder let og sikkert af med deres gamle it-udstyr.

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Office 365 er en suite af Microsofts produktivitetsapps, såsom Word, PowerPoint, Outlook og mere. Microsoft 365 er på den anden side en pakke, der inkluderer Office 365, Enterprise Mobility, Windows Enterprise.

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  Hvorfor er datavisualisering vigtigt?
  Datavisualisering er vigtig, fordi det giver virksomheder mulighed for at se mønstre og tendenser i data, som er svære at se og afkode i tekst- eller databaseform. Datavisualisering gør det nemmere at forstå store mængder data, og det kan hjælpe virksomheder med at træffe beslutninger baseret på data, fremfor mavefornemmelser og formodninger.

  //Test til get url