fbpx
En lås der giver cloud protection

Threat Protection
Advanced Specialization

JDM har opnået Threat Protection Advanced Specialization anerkendelse fra Microsoft

JDM har opnået Threat Protection Advanced Specialization anerkendelse fra Microsoft

Hvilket validerer vores tekniske kompetencer i samarbejde med kunder for implementering af cloud-security fx Microsoft 365, Azure Defender, Microsoft Cloud App Security og Azure Sentinel-løsninger.

En validering af vores tekniske kompetencer

Et billede der symbolisere at JDM tager hånd om vores kunder, så de ikke behøver at bekymre sig om at sikkerheden ikke fejler.

Cybersikkerhed er en integreret del af enhver organisations it-infrastruktur og med den stigende anvendelse af fjernarbejde fx fra hjemmekontor er behovet robuste og tidssvarende sikkerhedsløsninger vigtigere end nogensinde. Løsninger der beskytter den enkelte bruger og organisationen som helhed.

Microsoft giver JDM et middel til at fremvise dokumenteret, verificerbar ekspertise i implementering af Microsoft Threat Protection.

Microsoft tildeler avancerede specialiseringer til partnere, der har en dyb viden inden for et bestemt område, så kunderne let kan identificere de virksomheder, der er bedst positioneret til at imødekomme deres behov. Threat Protection Advanced Specialization anerkender JDM’s guldsikkerhedskompetencer såvel som vores succes med at opfylde et strengt sæt krav.

Jeg er meget glad for, at vi er blevet tildelt denne avancerede specialisering, hvilket viser vores ekstremt dygtige teams erfaring og viden. Jeg håber, at anerkendelsen vil øge vores eksisterende og nye kunders tillid til vores evner og give dem ro i sindet for at de er i sikre hænder, når det kommer til deres sikkerhedsstrategi.

Michael Kjærgaard Jensen

Produkt- og strategidirektør, JDM A/S

Introduktion til Microsoft Threat Protection advanced specialization

En avanceret specialisering er en kundeorienteret certificering, der viser vores evne til at levere high-fidelity-tjenester inden for et bestemt område. Den nyligt lancerede Threat Protection avanceret specialisering validerer vores tekniske kompetencer i samarbejde med kunder for at implementere Microsoft Threat Protection, Microsoft 365, Azure Defender, Microsoft Cloud App Security og Azure Sentinel-løsninger.

For at opnå anerkendelsen fra Microsoft kræves foruden Gold Security-kompetencer også opfyldelse af krav, der inkluderer opfyldelse af præstationskriterier, bestået eksamen og certificering og validerede kundereferencer.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This