fbpx

Hvad er en IT-leverandør?

En IT-leverandør som JDM er en specialiseret professionel eller virksomhed, der tilbyder en bred vifte af IT-tjenester til virksomheder.

Disse tjenester kan omfatte alt lige fra opsætning af IT-infrastruktur, håndtering af datasikkerhed, implementering af softwareløsninger til teknisk support og konsultation.

I essensen er en IT-leverandør din ekspert inden for alt, der vedrører informationsteknologi i din virksomhed.

JDM er Microsoft Guld partner med speciale i cloud og IT-outsourcing

Landsdækkende

Service og support - Altid kort afstand til nærmeste certificerede medarbejder.

Totalleverandør

It til virksomheder – Infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud.

Solide partnerskaber

Anderkendte leverandører– bla. guldpartner niveau i 13 Microsoft kompetencer.

Hvordan kan en professionel IT-leverandør som JDM hjælpe mit firma?

N

Ekspertise og erfaring

Som din IT-leverandør har vi viden og erfaring til at håndtere alle dine IT-behov. Vi holder os opdaterede med de nyeste teknologier, trends og bedste praksis i branchen. Det betyder, at vi kan give dig de mest effektive og effektive løsninger til din virksomhed.

Omkostningseffektivitet

Fuldtids-IT-personale kan være dyrt, især for små og mellemstore virksomheder. Ved at outsource dine IT-behov til JDM A/S betaler du kun for de tjenester, du har brug for, når du har brug for dem.

\

Fokus på kerneforretningen

Med en professionel IT-leverandør som JDM, der tager sig af dine IT-behov, kan du og dit team fokusere på det, I er bedst til – at drive jeres virksomhed.

Risikominimering

JDM er velbevandrede i de potentielle risici og trusler i det digitale landskab. Vi kan hjælpe med at beskytte din virksomhed mod cybertrusler og sikre dine data.

Fordele ved at vælge JDM som din IT-leverandør

Der er mange grunde til at overveje at alliere sig med en professionel IT-leverandør.

De bringer ekspertise og erfaring, tilbyder omkostningseffektive løsninger, giver dig mulighed for at fokusere på din kerneforretning og hjælper med at mindske risici.

Men udover dette kan de også tilbyde strategisk vejledning og hjælpe din virksomhed med at udnytte teknologi til at nå sine mål og forblive konkurrencedygtig.

 • PCloud teknologier
 • PIT-sikkerhed
 • PForretningssystemer
 • PBackupløsninger
 • PNetværksløsninger
 • PMicrosoft 365
 • PAzure
 • PPower Platform
 • PIT-udstyr & Hardware
 • PHybride mødelokaler

4 fordele ved at bruge en professionel IT-leverandør som JDM

Nr. 1

Skalerbarhed

Når din virksomhed bliver større, vokser dine IT-behov også. En professionel IT-leverandør som JDM kan nemt skalere deres tjenester i takt med din vækst.

Nr. 2

24/7-support

IT-problemer kan opstå når som helst. Med en IT-leverandør som JDM har du mulighed for support døgnet rundt for at sikre minimal nedetid.

Nr. 3

Strategisk IT-planlægning

JDM kan hjælpe dig med at planlægge og implementere en strategisk IT-vejledning, der stemmer overens med dine forretningsmål.

Nr. 4

Compliance og sikkerhed

Med vores viden om branchereguleringer og best practice inden for datasikkerhed kan vi hjælpe med at sikre, at din virksomhed overholder reglerne, og at dine data er sikre.

Eksempler på, hvordan vi som IT-leverandør kan hjælpe din virksomhed

Finansiel virksomhed

En finansiel virksomhed samarbejdede med en IT-leverandør for at styrke deres cybersikkerhed. IT-leverandøren udførte en omfattende evaluering af institutionens nuværende sikkerhedsinfrastruktur og identificerede flere svagheder.

Herefter blev avancerede sikkerhedsløsninger implementeret, herunder indførelse af multifaktorautentificering, kryptering af følsomme data samt implementering af robuste firewall- og antivirusprogrammer.

Dette medførte en markant reduktion af sikkerhedsbrud og styrkede institutionens forsvar mod cyberangreb.

Produktionsvirksomhed

En produktionsvirksomhed samarbejdede med en IT-konsulentvirksomhed for at øge deres produktivitet. IT-leverandøren hjalp med implementeringen af cloud-baserede samarbejdsværktøjer, der muliggjorde effektivt samarbejde blandt medarbejdere, uanset deres geografiske placering.

Derudover blev automatiserede arbejdsprocesser indført, hvilket reducerede manuelt arbejde og forbedrede effektiviteten.

Som resultat oplevede virksomheden betydelige forbedringer i medarbejdernes produktivitet og en reduktion i driftsomkostningerne.

Detailvirksomhed

En detailvirksomhed samarbejdede med en IT-leverandør for at forbedre håndteringen af deres enheder og netværkssikkerheden.

IT-leverandøren implementerede en løsning til enhedsstyring, der muliggjorde central sporing, styring og sikring af alle virksomhedens enheder. Desuden blev virksomhedens netværksinfrastruktur opgraderet for at sikre sikker og pålidelig adgang til virksomhedens ressourcer.

Dette resulterede i mere sikker og effektiv drift med færre nedbrud og forbedret dataintegritet.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523