fbpx
Glade kollegaer der hver sidder med deres eget EPOS Produkt

EPOS / JDM samarbejde

Som autoriseret EPOS Enterprise-partner kan vi fremover levere EPOS produkter,
der har fokus på bedre kommunikation og samarbejde.

Som autoriseret EPOS Enterprise-partner kan vi fremover levere EPOS produkter, der har fokus på bedre kommunikation og samarbejde.

Om EPOS

EPOS er en dansk lydvirksomhed, der udvikler og sælger premium produkter til virksomheder og gamere verden over. Den nyetablerede virksomhed leverer lyd- og videoløsninger af høj kvalitet baseret på førende og avancerede teknologier, specialudviklet til Enterprise Solutions og Gaming med design, teknologi og ydeevne som de vigtigste parametre.

Etableringen af EPOS er baseret på beslutningen om at lade forretningssegmenterne i konsortiet – kendt som Sennheiser Communications – mellem Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG og Demant A/S udvikle sig i nye konstellationer.

Sideløbende med introduktionen af en ny EPOS produktportefølje vil den danske virksomhed fortsætte med at sælge den nuværende Sennheiser Communications portefølje med navnet EPOS | SENNHEISER.

Som en del af Demant Group – en verdensførende koncern inden for lyd- og høreteknologi -bygger EPOS på mere end 115 års erfaring inden for innovation og lyd.

EPOS har hovedkontor i København, Danmark, og er aktiv på globalt plan med kontorer og partnere i mere end 30 lande.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

EPOS Leverer high-end audioløsninger

Hos EPOS styrker vi virksomheder i hele verden med det formål at blive bedre til at kommunikere og samarbejde – hvor som helst, når som helst. Vi bruger de mest avancerede lyd- og samarbejdsteknologier for at skabe løsninger, der er kraftfulde, pålidelige og brugervenlige. Vores produkter giver den perfekte balance mellem fremragende lyd og god komfort.

Mand der sidder i møde og snakker på sit EPOS | SENNHEISER Adapt Headset

ADAPT-Linjen

Work your way

Adapt 560 fra EPOS | SENNHEISER

Work your way

Headset løsninger til medarbejdere, der ønsker at kunne arbejde fleksibelt og som ofte arbejder væk fra deres skriveborde, deltager i møder og foretager opkald eller arbejder fra flere forskellige lokationer.

Kvindelig receptionist der snakker med en kunde igennem hendes Impact headset fra EPOS | SENNHEISER

IMPACT-Linjen

When talk matters

Impact SC  660 fra EPOS | SENNHEISER

When talk matters

Headsetløsninger til medarbejdere, der arbejder i dynamiske callcenter- og kontormiljøer og bruger meget tid ved deres skriveborde, hvor de taler med kunder.

Mand der starter et møde i et instant opsat mødelokale med hans Expand speaker fra EPOS

EXPAND-Linjen

Seamless collaboration

Expand SP 30T fra EPOS

Seamless collaboration

Fleksible plug-and-play speakerphones og konferenceløsninger til medarbejdere der har behov for at kunne lave opkald af høj kvalitet og holde møder med kollegaer, kunder og andre interessenter – overalt.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This