Glade kollegaer der hver sidder med deres eget EPOS Produkt

EPOS / JDM samarbejde

Som autoriseret EPOS Enterprise-partner kan vi fremover levere EPOS produkter,
der har fokus på bedre kommunikation og samarbejde.

Som autoriseret EPOS Enterprise-partner kan vi fremover levere EPOS produkter, der har fokus på bedre kommunikation og samarbejde.

Om EPOS

EPOS er en dansk lydvirksomhed, der udvikler og sælger premium produkter til virksomheder og gamere verden over. Den nyetablerede virksomhed leverer lyd- og videoløsninger af høj kvalitet baseret på førende og avancerede teknologier, specialudviklet til Enterprise Solutions og Gaming med design, teknologi og ydeevne som de vigtigste parametre.

Etableringen af EPOS er baseret på beslutningen om at lade forretningssegmenterne i konsortiet – kendt som Sennheiser Communications – mellem Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG og Demant A/S udvikle sig i nye konstellationer.

Sideløbende med introduktionen af en ny EPOS produktportefølje vil den danske virksomhed fortsætte med at sælge den nuværende Sennheiser Communications portefølje med navnet EPOS | SENNHEISER.

Som en del af Demant Group – en verdensførende koncern inden for lyd- og høreteknologi -bygger EPOS på mere end 115 års erfaring inden for innovation og lyd.

EPOS har hovedkontor i København, Danmark, og er aktiv på globalt plan med kontorer og partnere i mere end 30 lande.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretningen fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

EPOS Leverer high-end audioløsninger

Hos EPOS styrker vi virksomheder i hele verden med det formål at blive bedre til at kommunikere og samarbejde – hvor som helst, når som helst. Vi bruger de mest avancerede lyd- og samarbejdsteknologier for at skabe løsninger, der er kraftfulde, pålidelige og brugervenlige. Vores produkter giver den perfekte balance mellem fremragende lyd og god komfort.

Mand der sidder i møde og snakker på sit EPOS | SENNHEISER Adapt Headset

ADAPT-Linjen

Work your way

Adapt 560 fra EPOS | SENNHEISER

Work your way

Headset løsninger til medarbejdere, der ønsker at kunne arbejde fleksibelt og som ofte arbejder væk fra deres skriveborde, deltager i møder og foretager opkald eller arbejder fra flere forskellige lokationer.

Kvindelig receptionist der snakker med en kunde igennem hendes Impact headset fra EPOS | SENNHEISER

IMPACT-Linjen

When talk matters

Impact SC  660 fra EPOS | SENNHEISER

When talk matters

Headsetløsninger til medarbejdere, der arbejder i dynamiske callcenter- og kontormiljøer og bruger meget tid ved deres skriveborde, hvor de taler med kunder.

Mand der starter et møde i et instant opsat mødelokale med hans Expand speaker fra EPOS

EXPAND-Linjen

Seamless collaboration

Expand SP 30T fra EPOS

Seamless collaboration

Fleksible plug-and-play speakerphones og konferenceløsninger til medarbejdere der har behov for at kunne lave opkald af høj kvalitet og holde møder med kollegaer, kunder og andre interessenter – overalt.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business

Arbejd mere sikkert fra næsten hvor som helst med en enkelt, omkostningseffektiv løsning, der inkluderer online møder og dine foretrukne Office-applikationer.

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft har netop annonceret en ny forpligtelse til gavn deres vores kunder i Europa: Microsoft har påbegyndt en omlægning af driften af deres cloud-tjenester til europæiske kunder, som skal sikre, at alle data fremover bliver både opbevaret og behandlet inden for EU/EEA.

Er fjernskrivebord som vi kender det, dødt?

Er fjernskrivebord som vi kender det, dødt?

DS, Citrix og VDI får kamp til stregen af Windows Virtual Desktop
Windows Virtual Desktop er Microsofts nye tjeneste til virtualisering af skriveborde og programmer, direkte i cloud. Det er den eneste virtuelle skrivebordsinfrastruktur, der leverer forenklet administration, Windows 10-multisessioner, optimeringer til Microsoft 365 apps og har indbygget sikkerhed samt overholdelse af angivne standarder.

Skal Økonomi og processer dele system i fremtiden?

Skal Økonomi og processer dele system i fremtiden?

Med en moderne løsning, baseret på Microsoft Power Platform og Dataverse (Common Data Service*) får du adgang til et fleksibelt og altid opdateret fundament, der nemt kan skaleres og tilpasses nye behov fx vha. addon cloud-tjenester og som kan integreres til resten af Microsoft universet fx Dynamics 365 Business Central, Microsoft Teams og sikkerheden i Microsoft 365.

Pin It on Pinterest

Share This