fbpx

Skal Økonomi og processer dele system i fremtiden?

Microsoft Power Platform er det moderne fundament for smartere processer

Med en moderne løsning, baseret på Microsoft Power Platform og Dataverse (Common Data Service*) får du adgang til et fleksibelt og altid opdateret fundament, der nemt kan skaleres og tilpasses nye behov fx vha. addon cloud-tjenester og som kan integreres til resten af Microsoft universet fx Dynamics 365 Business Central, Microsoft Teams og sikkerheden i Microsoft 365. Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 Customer Engagement (tidlige kaldet Microsoft CRM) og cloudwork er alle bygget direkte på Microsoft Power Platform, og deler således samme cloudbaserede og fremtidssikrede fundament. De to sidstnævnte deler desuden samme data platform Dataverse (Common Data Service*) sammen med eventuelle egenudviklede Power Apps. Microsoft arbejder på også at forene Business Centrals dataplatform med Dataverse (Common Data Service*). Indtil da, skabes fuld integration med fx Power Automate. Microsoft Teams er for nyligt føjet til Dataverse familien og kan derfor dele den samme dataplatform. Det giver unikke muligheder for at lave løsninger på tværs af de værktøjer, der anvendes af brugerne i dagligdagen.
Woman sitting helping over the internet

Anvender du et klassisk økonomisystem fx NAV eller C5?

– Hvis ja, er tiden måske ved at løbe fra det.

Klassiske økonomisystemer lever typisk deres eget liv, isoleret fra øvrige systemer og er baseret på software, der kun opdateres besværligt og sjældent. Når nye forretningsmæssige behov eller krav opstår, har det af praktiske årsager, været kutyme at kode nye eller tilpassede processer ind i den eksisterende ERP-løsning, uden øje for om opgaven var bedre løst med et andet værktøj. Microsoft Dynamics 365 Business Central lever i skyen og er den naturlig e afløser for fx NAV og C5. En opgradering til Business Central kan med fordel ses i et bredere perspektiv end blot at flytte den eksisterende løsning en-til-en. Business Central er en del af Microsoft Power Platform. Det åbner for nye muligheder, der gør det praktisk muligt, fremover at anvende det rette værktøj til den enkelte opgave. Det vil gøre dine processer smartere og brugerne mere effektive.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

En af fordelene ved den moderne arbejdsplads er muligheden for at modernisere og optimere arbejdsgange fordi cloud og de mange nye muligheder i Dynamics 365 og Power Platformen kan gøre dine processer smartere.

Microsoft Dataverse

Hvorfor vælge Common Data Service

Data er i centrum for alt det, du foretager dig i dag, og er drivkraften for den indsigt, der styrer, hvad der skal gøres i morgen. For at trives og vokse har virksomheder behov for at indsamle, analysere, forudsige, præsentere og rapportere data og gøre dette med en høj grad af smidighed.

Nemt at administrere

Både data og metadata gemmes i skyen. Du behøver ikke at tænke på detaljer for, hvordan de er gemt. Data fra dine Dynamics 365-programmer gemmes også i Dataverse (Common Data Service), så de nemt kan genbruges.

Indbygget logik og validering

Gør brug af beregnede felter, forretningsregler, arbejdsprocesser og forretningsprocesforløb for at sikre datakvaliteten og lette forretningsprocesser.

Sikkerhed du kan stole på

Bygget på Microsoft 365 sikkerhed og bruger Azure Active Directory identitet til at sikre, at det kun er autoriserede brugere, der har adgang til miljøet, dataene og rapporterne.

Skalerbart og effektivt

Løb aldrig tør for plads. Kapaciteten kan udvides efter behov.

*Common Data Service, skifter navn til Microsoft Dataverse. Uanset navnet er servicen, det den er: Et fælles sikkert sted at opbevare og behandle data, på tværs af systemer.

Microsoft Power Platform

Power Automate

Power Automate anvendes til automatisering af processer og arbejdsgange. Alt fra simple handlinger til skræddersyede godkendelsesprocesser med flere trin, der spænder over organisatoriske grænser, kan automatiseres.
Power Automate eksemplificerer fremtiden inden for utomatisering ved at tilføre intelligens og give brugere uden teknisk baggrund mulighed for at automatisere komplekse arbejdsgange – alt sammen uden indviklede it-implementeringer.

Power BI

Power BI forenkler, hvordan organisationer får indsigt fra transaktions- og observationsdata.
Det hjælper organisationer med at skabe en datakultur, hvor medarbejderne kan træffe beslutninger baseret på fakta i stedet for holdninger.

PowerApps

PowerApps er en pakke med apps, tjenester, connectorer og en dataplatform, der giver et miljø, hvor det er muligt hurtigt at udvikle brugerdefinerede apps, der dækker dine forretningsmæssige behov.
Med PowerApps kan der hurtigt udvikles brugerdefinerede forretningsapps, der kan knyttes til dine forretningsdata, som er gemt enten på den underliggende dataplatform Dataverse (Common Data Service) eller via forskellige online og lokale datakilder (SharePoint, Excel, Office 365, Dynamics 365, SQL Server osv.)

Power Virtual Agents

Power Virtual Agents anvendes til at bygge avancerede, AI-baserede chatrobotter, der kan løse almindelige problemer og besvare spørgsmål døgnet rundt.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This