Moderne it-drift

Hos os får du de funktioner, du har brug for – til den pris, du har budget til.

Få mere ud af dine it-investeringer – og understøt din digitale transformation

Stil krav til din it

Moderne it-brugere forventer at kunne arbejde hvor som helst, når som helst og fra alle deres enheder. Derfor bør du stille tilsvarende krav til din it-løsning.

Den bør understøtte dine medarbejdere, så de får adgang til moderne værktøjer, kan være fleksible og mobile og den bør samtidig kunne beskytte dine vigtige data.

 

Dit valg af it-løsning og it-partner har betydning for dine muligheder for digital transformation og deraf konkurrencemæssige fordele.

JDM designer og driver moderne it-løsninger, med præcis den fleksibilitet du har brug for. Og vi kan dokumentere vores kompetencer og kvalitet.

Cloud Solution Provider

JDM er blandt få licenspartnere i Danmark, der handler direkte med Microsoft uden fordyrende eller forsinkende mellemled.

Læs mere ᐳᐳ

Outsourcing

Ved at vælge JDM som din it-partner og outsource hele eller dele af din it-drift til os, får du flere fordele.

Læs mere ᐳᐳ

Certificeret Hosting

Som certificeret medlem af BFIH, har vi dokumentation for at kunne leve op til markedets forventninger.

Læs mere ᐳᐳ

Bliv kontaktet af en ekspert:

Vælg en standardiseret løsning

Blandt de mange mulige kombinationer af licenser, produkter, driftsmiljøer og konfigurationer kan det være svært at overskue hvilken it-løsning, der passer bedst til din forretning og budget.

De fleste elementer kan købes individuelt og sammensættes som det passer dig, men der er nogle grundlæggende overvejelser, der bør gøres fra starten. Det er vigtigt at have slutmålet for øje, så du ikke begrænses på et senere tidspunkt.

Der bør være en gennemtænkt rød tråd i dine til- og fravalg så funktion, sikkerhed og pris følges ad. Derfor har vi sammensat forskellige pakkeløsninger, der netop tager hensyn til det. Det kalder vi JDM365.

Uanset hvilken løsning du vælger hos JDM, er den udelukkende sammensat af tidssvarende standardkomponenter og bygget på erfaringer og ”best practice”-anvisninger fra Microsoft og øvrige producenter.

Fundament for forretningsudvikling

Med udgangspunkt i en JDM365 løsning er du sikker på at der er en rød tråd gennem hele leverancen og at du får netop de funktioner, du har brug for. Til den pris, du har budget til.

Valget af JDM365 løsning, sætter rammerne for hvad der senere nemt kan lade sig gøre. Derfor bør du tænke langsigtet når vi har de indledende dialoger. Senere ændringer lader sig dog gøre, men er måske ikke rentabelt i forhold til at have valgt den rigtige løsning fra starten.

Har du blot basale it-behov så som e-mail og afvikling af et aldrende økonomisystem, kan du måske nøjes med en mindre fleksibel platform og dermed spare på it-budgettet.

Ser du it som et vigtigt strategisk element for din forretning og ønsker du i højere grad understøttelse af virksomhedens processer med fx SharePoint, Skype for Business, dokumentklassificering m.m. bør du vælge en mere fleksibel platform at tage udgangspunkt i.

Uanset dine behov nu og her – og dine tanker om fremtiden, har vi en JDM365 løsning, der passer til dig.

Bliv kontaktet af en ekspert:

Ikke dyrere, men flere valgmuligheder

Når du vælger en it-løsning fra JDM får du kvalitet hele vejen rundt. Det bør du tage med i betragtning ved sammenligning af tilbud fra anden leverandør.

Du bør også sikre dig at du sammenligner æbler med æbler. En it-løsning kan være bygget på mange måder og med forskellige komponenter. Det er ikke altid nemt at gennemskue.

Hos JDM lægger vi vægt på at gennemgå dine behov inden vi designer din løsning og udvælger de elementer, der skal indgå i den. Og derfor giver vi prisgaranti på vores løsninger og matcher ethvert sammenligneligt tilbud.

Vi er ikke dyrere end andre når vi sammenlignes punkt for punkt, men vores løsninger indeholder dog typisk mere end det, der sammenlignes med.

Office 365 – og alt det andet der hører til

Microsoft Office 365 er det centrale omdrejningspunkt i en moderne it-løsning. Du får adgang til hele din Office-pakke, uanset hvor du er. På farten, på kontoret eller hjemme – du har altid dit arbejde med dig.

De færreste kan dog klare sig med Office 365 alene. Moderne it omfatter mere end det.

JDM365 kan binde Office 365 sammen med dine eksisterende eller klassiske it-systemer og integrere Windows, netværk, servere og sikkerhed.

 

 

Med JDM365 får du en sammenhængende brugeroplevelse fra ende til anden.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

JDM Certificeret Hosting

BFIH Hostingcertifikatet.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.